FOX & Co. Consulting.

Specialist in telecom & energie, staat garant voor een budgetvriendelijk alternatief en voor een persoonlijke service. Als consument krijgt u het meest geschikte product aan de gunstigste prijs.

Frédéric Renard

Executive Consultant & Teamleader
Frederic renard

Wat doen we?

U kunt bij ons terecht voor een gratis analyse van uw facturen voor internet, TV, telefonie en energie. Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen?

Hoe doen we het?

Wij garanderen binnen de 48u een duidelijke vergelijking. Bent u overtuigd van de besparing? Dan zorgen wij voor een foutloze overstap zonder onderbreking.

Referentiekorting

De referentiekorting is een uniek concept in de telecom en is niet verkrijgbaar in de Orange winkels of via de Orange website. Via 'FOX & Co. Consulting' kunt u tot 100% korting op uw GSM factuur krijgen.

Open

6 dagen op 7

100%

Tevreden klanten

48 uur

Maximum voor een vergelijking

Team

Ons team

We analyseren vrijblijvend en zonder verplichting uw telecom- en energiefacturen en berekenen graag hoeveel u kunt besparen! Overtuigd van de besparing? We zorgen uiteraard voor een vlotte administratieve afhandeling en voor een zorgeloze omschakeling.

Tevreden klanten zijn goud waard...

Wat klanten over ons zeggen:

Griet Lefevere:
Zaakvoerster te Waregem

Serieuze besparing en mijn GSM factuur blijft maar dalen dankzij de ‘referentiekorting’. Veel goedkoper en beter dan mijn vorige provider… Meer voor minder geld en een uitstekende service!

Duangjai Dusselier
Zaakvoerster te Kortrijk

Na de analyse van onze energie- en telecomfacturen waren we echt verbaasd van de mogelijke besparing. Een voorbeeld om een idee te geven: we betaalden vroeger 87€ per maand voor onze betaalterminal. Dankzij onze Flybox betalen we nu 20€ per maand. Daarmee kunnen we ook gratis WIFI aan onze klanten aanbieden. Gewoon TOP! FOX & Co. Consulting, een echte aanrader!

Elsy Depraetere
Zaakvoerster te Zwevegem

Kort samengevat: persoonlijke service en fantastische besparing… Professioneel tot en met! Frédéric blijft zijn klanten opvolgen en, als je vragen hebt, mag je hem steeds contacteren (ook ’s avonds en tijdens het weekend). Absoluut aan te raden!

team

Durf vergelijken en veranderen...

Beter en goedkoper!

Wenst u ons te contacteren?

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 8u30 tot 20u30.